Voedingssupplementen Energetica Natura

Als verpleegkundige met grote interesse naar de duurzaamheid en effectiviteit van voedingssupplementen en,  zelf een zoektocht hebben doorgemaakt, werk ik nu al jaren met Energetica Natura.

Ook u kan het via onze webshop, met korting, bestellen. Heeft u graag advies of wilt u het toch persoonlijk bij ons komen afhalen, kan dat ook.

Energetica Natura werkt exclusief samen met een beperkt aantal hoogwaardige merken, die voldoen aan onze strenge kwaliteitsstandaard. We selecteren de beste supplementen en ontwikkelen die verder in samenwerking met onze producenten.

Meer dan 10.000 artsen en therapeuten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland schrijven onze producten al 30 jaar voor. Dat is geen toeval, want ze zijn de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt. Onze supplementen zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zodat je lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen. Ze bevatten de meest effectieve vorm van vitamines en mineralen en de juiste ‘co-factoren’. Daarbij zijn ze vrij van toxische stoffen en allergenen.

De uitgebreide research, de kwaliteit van de ingrediënten en de technisch hoogstaande formules van onze producten verklaren waarom ze in een hogere prijsklasse vallen. Toch garanderen de uitstekende opneembaarheid en efficiëntie van onze producten een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Onze voordelen voor jou:

  • Topkwaliteit voedingssupplementen: de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt

  • Aanbevolen en voorgeschreven door meer dan 10.000 artsen en therapeuten

  • > 30 jaar actief in Benelux, Frankrijk en Duitsland

  • Kwalitatief hoogstaande merken, exclusief bij ons verkrijgbaar

  • Veilige en effectieve samenstelling voor optimale opneembaarheid

  • Voor 17 uur besteld = zelfde dag verzonden

INNERLIJKE SCHOONHEID