GELAAT

Een mannenhuid heeft andere noden dan een vrouwenhuid. Ik ben op zoek gegaan en opleidingen gaan volgen bij het Belgisch bedrijf Men³, de man tot de derde macht. Een bedrijf dat zich enkel specialiseert in de mannenhuid.

MEN³ is een luxueus scheergamma ook voor de uiterst gevoelige huid en probleemhuid zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat. Het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber is bovendien onweerstaanbaar.

Huidanalyse, reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, dagcrème €27

Huidanalyse, reiniging, peeling, pre shave, traditioneel scheren, aftershave €60

Huidanalyse, reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken met pincet en schaar,  masker (ondertussen worden evt. de neus- en oorharen bijgewerkt) dagcréme €49

Huidananalyse, reiniging, peeling, pre shave, traditioneel scheren, wenkbrauwen bijwerken met schaar en pincet, evt. koelen bij irritatie, masker (ondertussen kunnen de neus- en oorharen bijgewerkt worden), aftershave €79

Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken met pincet en schaar, neus- en oorharen bijwerken, liftende gelaat-, nek-, decolletémassage, masker, dagcréme €69

Huidanalyse, reiniging, peeling, pre shave, traditioneel scheren en evt. de halsstreek koelen, wenkbrauwen bijwerken en evt. suikeren, oor- en neusharen bijwerken, liftende  gelaat-, nek, decolletémassage, masker, aftershave €94

De gelaatsverzorgingen zijn van kort en krachtig tot vitaliserend. Tekenen van vermoeidheid trekken weg. De intense reiniging en het masker zijn een energieboost voor een gezonde huid.

De Wellness shave behandeling maakt van het scheerritueel een zintuigelijke sensatie. Er wordt met hete handdoeken gewerkt tijdens het scheren.
Enkel bij de Wellness shave behandeling is het suikeren van de wenkbrauwen in de prijs inbegrepen. Bij de andere behandelingen is dit een supplement van €10.

Ook onze pedicures, massages, fibroblast, laser- en suikerontharingen zijn voor de man. Bekijk onze mooie armbanden voor de man en de MEN³ producten in onze webshop!

BEHANDELINGEN