FIBROBLAST

Het Purebeau Fibroblast apparaat produceert aan het uiteinde een plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen.
Er ontstaat een puntje. Dit puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst.
Het gevolg is dat overtollige huid zichtbaar vermindert. Na een behandeling wordt de huid getriggerd om collageen aan te maken.
Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden.

Het systeem in het liften zonder snijden
Wat kan je laten behandelen:

  • Boven- en onderoogleden, kraaienpootjes
  • Voorhoofd-en fronsrimpels
  • Neus- lippenplooi, bovenliprimpels
  • Verslapte huid aan de wangen
  • Halsverslapping
  • Pigment- en ouderdomsvlekken
  • Steelwratjes
    Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden.
FIBROBLAST
FIBROBLAST

Er kan zwelling ontstaan na de behandeling. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Roodheid verdwijnt uiterlijk na 3 weken. Er is een littekenvrije genezing. U krijgt een verzorgende lotion en créme mee naar huis die u dagelijks aanbrengt. Een factor 50 wordt sterk aangeraden. Zon en zonnebank wordt voor 3 maanden afgeraden om geen pigmentvlekken te krijgen. Indien een tweede/derde behandeling nodig is, wordt dit aan de hand van uw leeftijd berekend wanneer dit kan. Voor deze behandeling is een intake vereist. Hier wordt beslist of u in aanmerking komt voor deze behandeling.

BEHANDELINGEN