Project omschrijving

DLG

De ambitie van DL-Group bestaat erin globaal en volledig welzijn aan te bieden en stelt hiertoe hoogwaardige huidverzorgings- en voedingsproducten voor op basis van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat hiervan is een concept dat traditie combineert met knowhow en luxe made in France. Een concept dat volledig is gericht op en gewijd aan globaal welzijn, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Het betreft een belofte van ongeëvenaarde natuurlijkheid en doeltreffendheid, dankzij een perfecte combinatie van moderne wetenschap en eeuwenoude tradities.

SAMATA
DLG
Anny Rey

AFVALLEN MET NORVIA

  • Om effectief en veilig af te vallen of om op uw ideale gewicht te blijven.

  • Vervang eenvoudigweg uw dagelijkse maaltijden door de op onze complete voedingsformule gebaseerde shakes, zonder een hongergevoel te krijgen.

  • Heerlijke smaak – probeer Arctic chocolate and Ice vanilla en kies uw favoriete smaak.

  • Foliezakjes van één portie, voor optimale versheid en gemak.

  • Voeg gewoon de inhoud van een zakje toe aan een met water gevulde schudbeker en u bent klaar.

Met Norvia Weight Loss Shakes kunt u snel gewicht verliezen. Ook zijn ze in te passen in een uitgebalanceerd dieet, als onderdeel van een duurzamer gezonde levensstijl. De speciaal ontwikkelde formule voorziet in de dagelijkse voedingsbehoefte en is gebaseerd op een groot aantal klinische onderzoeken naar VLCD’s (Very Low Calorie Diets), die hebben aangetoond dat de ingrediënten in de formulering kunnen bijdragen tot een verbeterde cardiovasculaire gezondheid, verlaging van cholesterol en bloeddruk en van het risico op hart- en vaatziekten. Ontwikkeld voor het behoud van spiermassa tijdens gewichtsverlies. Geeft nieuwe energie, daar het alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bevat die uw lichaam nodig heeft.

BEHANDELINGEN